Pyramid vidare till kvartsfinal! Stöd oss i Byråcupen!

29 Mar
29 mars, 2010

Rösta på oss i Byråcupen!

Affärssajten DagensPS.se har dragit igång en tävling som heter Byråcupen, där Sveriges mest populära reklambyrå ska utses i cupform av affärsfolket.
16 reklambyråer lottades i ett cupträd där matcherna går veckovis.

I första omgången vann Pyramid över Forsman & Bodenfors med bred marginal, så nu är det dags för kvarstfinal.
I kvarsfinalen möter vi Åkestam Holst, en annan av Sveriges riktigt duktiga byrå. Men vår absoluta ambition är att visa att Skåne och B2B-reklamen står sig väl i konkurrensen. Nu har alla en vecka på sig att rösta. Flest röster vinner, och vinnaren går vidare. Om en månad koras en totalvinnare – Sveriges mest uppskattade reklambyrå.

Tycker du att vi förtjänar din röst, är vi tacksamma om du tar 2 minuter och röstar via denna länken
http://www.dagensps.se/byracupen/

– Det är Pyramids filosofi att inte delta i tävlingar där reklambranschen betygsätter sig själv, kommenterar Ulf Vanselius VD på Pyramid. Att få fram kundernas syn på oss jämfört med våra kollegor är däremot alltid intressant. För ungefär en månad sedan utsågs vi till Årets Byrå i Sverige, vilket vi värderar mycket högt. Byråcupen är en lite lättsammare form, men säger en hel del om byråns varumärke och kraft att bryta igenom i mediebruset. Självklart hoppas vi att gå långt i denna reklambyråernas Champions Leauge.

Rösta här

1 reply
  1. pyramid_se says:

    #svpt #svblogg Stöd Pyramid i Byråcupen!: Affärssajten DagensPS.se har dragit igång en tävling som heter Byråcupe… http://bit.ly/93BZvf

    This comment was originally posted on Twitter

    Svara

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *