Se Helsingborgs studenter gnugga geniknölarna, LIVE, NU!

12 Oct
12 oktober, 2010

12.00 idag startade livesändningen av 24Bizniz Camp, ett delarrangemang i Helsinborg Business Regions årliga arrangemang Näringslivsdagarna.

Pyramid står för en stor del av marknadsföringen kring Näringslivsdagarna och vi har gjort en rejäl satsning vad gäller interaktivitet och att utnyttja teknikens möjligheter. I år fyller Näringslivsdagarna 20 år och det känns lämpligt att genom ökad interaktivitet visa vilken vital yngling det är.

I samarbete med Polyvision livesänds de sex lagens hårda arbete i 24Bizniz Camp – på 24 timmar ska lagen lösa en affärsutmaning. Det mest kreativa förslagets upphovsmän och -kvinnor belönas med varsitt presentkort à 5 000 kr att använda till en resa. Följ dem!

Näringslivsdagarnas föredrag av talare som Jens Spendrup, Ola Lauritzson och Sveriges bråkigaste kvinna, Jessica Löfström livesänds onsdag 13/10 kl 8.30-12.45, missa inte det!

Vi har såklart boostat marknadsföringen med sociala medier, Näringslivsdagarna finns på Facebook, liksom 24Bizniz Camp.

Näringslivsdagarnas Youtube-kanal ligger intervjufilmer med föredragshållare och sponsorer. Där kommer allt filmmaterial att läggas upp när årets upplaga av Näringslivsdagarna är över. På så vis lever arrangemanget hela året till det är dags igen 2011. Vi ses då!

3 replies
 1. Magnus Jahrl says:

  #fail att kräva IE/PC och aktivX för att se livesändningen

  Svara
 2. Joakim Jardenberg says:

  Jag kan inte se utan att fulhacka eftersom ni valt en lösning som inte lirar utan IE och ActiveX. Hur tänkte ni där?

  Svara
 3. Vera Porad Falk says:

  Det här är ett samarbetsprojekt med flera inblandade aktörer där Pyramid inte tillhandahållit alla lösningar. I detta fall står vi för webbsajten men inte livesändningen och vi ansåg att det ändå var överordnat att visa sändningen.

  Svara

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *