Nu tar vi julledigt!

22 Dec
22 december, 2011

God jul önskar Pyramid

2011 har varit ett hektiskt år med full fart på i princip alla våra kunder. Vi har också inlett ett dussintal nya, spännande samarbeten. Vi har haft fullt upp med att skapa nya företag, nya varumärkesplattformar, nya webbsidor och nya kampanjer som stärkt våra kunders affärspositioner. Och glädjande nog blev vi för femte året i rad, högst rankade av alla business-to-business-byråer i Sverige i tävlingen Kundens Bästa Byrå.

Därför tar vi lite förtjänt julledighet under v 52 och är tillbaka med nya krafter den 2 januari. Behöver du nå oss för något akut, hittar du vår kontaktinformation här.

God Jul från oss alla!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *