Marine essentials presenterar Alfa Lavals kompletta sortiment

03 Jul
3 juli, 2013

bloggbild_alfaLAlfa Laval är ett av världens mest kända varumärken vars kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alla tre har stor betydelse för industriföretag över hela världen – inte minst inom den marina branschen.

Efter förvärvet av Aalborg Industries är Marine & Diesel en egen division inom Alfa Laval med ett mycket starkt erbjudande till den marina industrin. Divisionens samlade kompetens och lösningar presenteras i en 92-sidig katalog som släpptes i samband med Nor-Shipping 2013.

Säljare och kunder över hela världen uppskattar att ha det totala erbjudandet samlat i en publikation. Katalogen är producerad av Pyramid.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *