Skip to main content
Allmänt

Enfo lanserar ny webbsite i den digitala dimensionen

enfo_bloggEnfo är ett av Nordens ledande IT-konsultbolag med ett heltäckande tjänsteutbud inom Business Solutions, Managed Services och Financial Process Services. I dag lanserar man en ny site, och tillsammans med den sin nya positionering, nya varumärkeslöfte och nya grafiska profil, allt utvecklat i samarbete med Pyramid. Välkommen till världen Enfo 2.0!

Den nya siten är byggd i Sitecore, är fullt responsiv och kommer successivt att utnyttja personaliserat innehåll. Siten finns på engelska, svenska och finska och kommer att befinna sig i ett ständigt tillstånd av beta. Pyramid och Enfo räknar med nysläpp av siten med ny funktionalitet och nytt innehåll ungefär var fjärde vecka.

Den nya siten är ett resultat av Enfos och Pyramids gemensamma målsättning att skapa inte bara en state-of-the-art site, utan också en helt ny affärsmodell för webbtjänster. Avtalet är upphandlat som ett WaaS (Web as a Service)-avtal över en längre tidsperiod, vilket garanterar Enfo en ständigt uppdaterad site och dedikerade resurser, och Pyramid en intressant och utvecklande kund över tid.

Nya dimensioner alltså. I den digitala dimensionen.