Skip to main content
Pyramid

Reklambyrån Pyramid nominerad till Årets Byrå 2018

För tolfte året i rad är reklambyrån Pyramid nominerad till en topplacering i tävlingen Årets Byrå som genomförs av analysföretaget Regi i samarbete med bl a Resumé.

Årets Byrå utser bästa byrå i 15 kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit från kunderna. 154 byråer klarade kvalificeringskraven och har betygsatts genom flera tusen kundbedömningar.

– Självklart är vi glada för nomineringen, säger Ulf Vanselius, VD för Pyramid. Det är fantastiskt att Pyramid återigen är bland de bästa i Sverige. Vi håller Helsingborgs fana högt!

– Pyramid har placerat sig mycket bra i tävlingen de senaste elva åren, och i år tävlar vi åter i den största klassen för reklambyråer (byråintäkt >50 mkr), fortsätter Ulf Vanselius. Vi har en lång rad topplaceringar och är Sveriges högst rankade B2B-byrå. I år hoppas vi självklart att vinna klassen och återigen bli Årets byrå.

Nu står vi alla inför ett spännande 2018. Låt oss gemensamt arbeta för att maximera utfallet av era marknadsinsatser och er budget. Det finns nämligen nästan alltid bättre och effektivare vägar. Tveka aldrig att kontakta oss – om stort och smått, eller bara för att få ett gott råd.

 Vi önskar dig och din familj en skön jul och ett gott nytt år!