Skip to main content

Bra reklam handlade fram tills för några år sedan mest om att skapa ett uppseendeväckande och intressant budskap som sedan publicerades i någon av de etablerade mediekanalerna (helst som en helsida eller reklamfilm).

Under de senaste åren har verkligheten förändrats radikalt. Förvisso är kommunikationsplattformen och budskapet fortfarande A och O för effektiv reklam, men sätten på vilket budskapet mest effektivt kan nå mottagaren har mångfaldigats.

Dessa nya möjligheter ställer nya krav på marknadsförare och kommunikatörer. Det är dags för den nya kreativiteten.


Den nya kreativiteten kampanjsajt

Gå in på vår kampanjsajt så får du veta mer om hur de nya mediekanalerna kan användas för att sprida dina budskap snabbare, till fler människor, med högre trovärdighet och till lägre kostnad.