Skip to main content
Allmänt

Lilla Gumman, inte begriper du det här?

Jag måste bara slå ett slag för Lilla Gumman! www.lillagumman.se är en super-duper bra blogg av Johanna Öberg och Karin Adelsköld. De skriver om teknik i allmänhet och ur ett så kallat kvinnligt perspektiv i synnerhet. Om du hör till dem som tror att en pryl tilltalar kvinnor för att den färgas rosa bör du genast surfa in på Lilla Gumman. Du kommer att rodna över din okunnighet.

Och om du inte blir sugen att testa att diska ditt tangentbord i diskmaskinen efter att ha surfat runt lite på sajten är du förmodligen inte människa, det vill säga nyfiken.

Är du man och läser det här: Du har aldrig fått, och kommer aldrig att få kyssa alla vackra, smarta tekniknördiga tjejer när du nedlåtande tittar på oss med ett litet flin när vi ställer frågor om olika pryttlar. Vi vet vad du innerst inne tänker. Och vi gillar det inte!

Dessutom är Lilla Gumman ett bra ställe för att lära sig lite mer om nya mediekanaler. Ta dig dit, gubbe lilla!