Skip to main content
Interaktiva media/InternetVarumärken/Marknadsföring

Pyramids frukostseminarium succé IRL och on-line

Frukostseminariet “Den Nya Kreativiteten – hur du skapar starkare kundrelationer med hjälp av nya mediekanaler” hölls 28/5 på Pyramid inför cirka 270 åhörare – 30 av dem på plats och resten framför den egna datorn varsomhelst i världen. Deltagarna hörde  Pyramids varumärkesexpert Micco Grönholm och Rickard Hansson, expert på sociala medier från Mindroute föreläsa om vad sociala medier är, hur de fungerar och hur de kan användas för att stärka kundrelationerna.

Jonas Bergqvist, Sales & Marketing Manager på Premier Manufacturing Support Services AB tyckte såhär:

“Tack för ett trevligt Live seminarium idag. Jag gillar verkligen webbseminarium. Det blir tillgängligt på ett helt nytt sätt.
Jag sitter i Trollhättan och avsätter sällan 3 timmar resa för att vara med på seminarium i Göteborg. Men nu blir det tillgängligt på ett enkelt sätt. Ämnet idag var jätteintressant och inspirerande.”

Dessvärre hade vi just denna dag problem med bandbredden och tvingades stänga av lagringsfunktionen för att kunna sända alls. Som en liten tröst kan du ta del av Miccos och Rickards presentationer.

Miccos presentation

Rickards presentation