Skip to main content
Kommunikation/ReklamVarumärken/Marknadsföring

Pyramidkunden Atlas Copco Rock Drills superföretaget # 1 2009

Atlas Copco Rock Drills, med huvudkontor i Örebro, toppar listan över 2009 års superföretag. Det är Veckans Affärer som tillsammans med affärsinformationsföretaget PAR tagit fram listan över de svenska superföretagen – lönsamma, framgångsrika och med tillväxt också under krisåret 2008.

Pyramid arbetar framgångsrikt med Atlas Copcos divisioner Surface Drilling Equipment (SDE), Underground Rock Excavation (URE) och Geotechnical Drilling and Exploration (GDE), bl a med att utveckla företagets erbjudande inom aftermarket. Atlas Copco Surface Drilling Equipment tilldelades i våras Peter Wallenberg Marketing Sales Award 2008 för eftermarknadskampanjen Roc Care, framtagen av Pyramid.

Läs mer om hur man når framgång i motvind.