Skip to main content
Kommunikation/Reklam

Vi rodnar stolt av alla värmande ord

Igår förärades Pyramid titeln Årets Byrå 09. Vi vann vår kategori, “mellanstora reklambyråer”, framför bl.a. två mycket kompetenta Göteborgsbyråer, GOSS och Dedicate.

Årets Byrå är Sveriges mest omfattande tävling där ett stort antal köpare av byråtjänster, alltså kunder, betygsätter de byråer de känner till. Tävlingen genomförs av Regi i samarbete med Dagens Industri och omfattade i år rekordmånga 153 kommunikationsbyråer i Sverige. Sammanlagt ”tyckte” hela 2 400 kunder.

De tre senaste åren, alltså 2006, 2007 och 2008, har Pyramid rankats högst i Sverige bland b2b-byråer. Även konsumentbyråerna inkluderade har vi hamnat på platserna 3 till 5.

Men i årets undersökning placerar vi oss alltså i topp, med ett snittbetyg på 8,70 på en 10-gradig skala. Vi vinner dessutom vår kategori med stor marginal, och de få andra b2b-byråer som syns i listorna ligger (tyvärr!) långt efter. (Du kan se resultaten på Årets Byrå)

Således: Ett hjärtligt och stort tack till alla som deltagit i undersökningen, och till alla kunder som varje dag driver oss att göra saker ännu lite bättre. För allt kan verkligen bli bättre – ibland gör också vi missar. Men vår obändiga och uppriktiga ambition – hos var och en av oss – är att erbjuda dig som kund unik kreativ och strategisk kompetens kombinerat med pålitliga och kvalitetsmedvetna genomföranden och leveranser.

Det lovar jag att vi ska bli ännu bättre på framöver.

Nästa år får byråerna i kategorin “stora reklambyråer” se upp. Eftersom vi ökade våra intäkter med 15% under 2009, tävlar vi i den kategorin nästa år. Och, som sagt, vi ska definitivt bli ännu bättre….

Ulf Vanselius