Skip to main content
Kommunikation/Reklam

Pyramid nu i final i Byråcupen

Affärssajten DagensPS.se arrangerar en tävling som heter Byråcupen, där Sveriges mest populära reklambyrå ska utses i cupform av affärsfolket. 16 reklambyråer lottades i ett cupträd där matcherna har gått veckovis.

I första omgången vann Pyramid över Forsman & Bodenfors och i andra omgången över Åkestam Holst – båda segrarna med bred marginal. I semifinalen som avgjordes igår slog vi DDB. Så nu är det dags för final! I finalen möter vi Jung von Matt, ytterligare en av Sveriges riktigt duktiga byråer. Men vår absoluta ambition är att visa att landsorten och B2B-reklamen står sig väl i konkurrensen. Nu har alla en vecka på sig att rösta. Flest röster vinner, och utses till Sveriges mest uppskattade byrå.

– Det är Pyramids filosofi att inte delta i tävlingar där reklambranschen betygsätter sig själv.. Att få fram kundernas syn på oss jämfört med våra kollegor är däremot alltid intressant. För ungefär en månad sedan utsågs vi till Årets Byrå i Sverige, vilket vi värderar mycket högt. Byråcupen är en lite lättsammare form, men säger en hel del om byråns varumärke och kraft att bryta igenom i mediebruset. De byråer vi slagit ut hör till Sveriges absoluta elit, och även om denna tävling mer handlar om allmän popularitet är det kul att också i det här sammanhanget finnas med i Sverige-toppen.

Tycker du att vi förtjänar din röst, är vi tacksamma om du tar 2 minuter och röstar via denna länk: http://www.dagensps.se/byracupen/

Nu håller vi tummarna!