Skip to main content
Allmänt

Pyramid huvudsponsor för Näringslivsdagarna

Pyramid är huvudsponosr för Näringslivsdagarna 12-13 oktober.

Pyramid är huvudsponsor för Näringslivsdagarna 12-13 oktober.

Helsingborg Business Region – paraplynamnet för näringslivskontoren i Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga (de nordvästskånska kommunerna) arrangerar årligen Näringslivsdagarna. Syftet är att skapa en mötesyta och inspirationsdag för regionens näringsidkare och även studenter. Det fullspäckade programmet med intressanta föreläsare och andra aktiviteter är till stora delar kostnadsfritt. Helsingborg Business Region samarbetar med Svenskt Näringsliv, Marknadsföreningen, Företagarna, Handelskammaren, Nyföretagarcentrum och Region Skåne.

Pyramid är sedan i år, tillsammans med Helsingborgs Dagblad, huvudsponsor för arrangemanget. 12-13 oktober är det dags och på programmet syns bland andra Jens Spendrup, Ola Lauritzson, Susan Engvall och Helen Nyrell – alla väl etablerade entreprenörer med varsin framgångssaga att berätta.

Pyramid står för kreativ lösning och produktion av hemsida, annonser, banners med mera.

Nytt för i år är att hemsidan är öppen för infomation och anmälningar redan nu. Läs mer – och anmäl dig! – på www.naringslivsdagar.se