Skip to main content

Efter en av de skönaste somrarna på länge är det dags att summera det halvår som gått och blicka framåt mot nya djärva mål.

Pyramid har haft ett fantastiskt första halvår och en minst sagt spännande höst stundar.

Det formella avslutet på 2009 visade att medan många av branschkollegorna gick kräftgång i det rådande ekonomiska klimatet, gjorde Pyramid sitt bästa år någonsin. Vi ökade vår omsättning med nästan 40 % och vår byråintäkt med 20 % – vilket ledde till ett riktigt bra resultat. Vi inledde samarbete med över 20 nya kunder som valde Sveriges mest internationella byrå som ny partner.

Och den bästa också, om man får tro de två stora byråundersökningar som görs i Sverige varje år; Årets Byrå och Kundens bästa byrå. I båda dessa har Pyramid rankats som Sveriges bästa B2B-byrå fyra år i rad. I år vann vi, som enda B2B-byrå, vår klass i Årets Byrå i stenhård konkurrens med flera synnerligen kompetenta konsumentreklambyråer.

Även 2010 har varit mycket lyckat på nykundssidan. Vi har inlett samarbete med över 10 nya kunder och kommer inom kort att offentliggöra samarbeten med ytterligare en handfull stora företag.

Idag är Pyramid drygt 30 dedicerade medarbetare, med den överlägset bästa internationella B2B-kompetensen i Sverige. Vi arbetar med ledande industriföretag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, USA – och i ytterligare flera länder. Vi vågar påstå att det är därför vi är stolta vinnare i Årets Byrå och silvermedaljörer i Kundens Bästa Byrå – återigen i tuff tävlan mot ledande konsumentbyråer.

Men vi är inte nöjda. Vi ska bli ännu vassare, ja vassast i Europa på att göra våra kunder framgångsrika och lönsamma.

Vi har fullt upp, men alltid plats för fler som delar vår ambition. Är du intresserad av att diskutera hur vi kan hjälpa dig? Mejla mig!

Vänligen

Ulf