Skip to main content
Allmänt

Stjärnmöten i Stockholm Open

Från och med 2010 är Pyramid ny sponsor för Stockholm Open som ”Official IT Supplier”. Stockholm Open är en traditionell tennistävling som i år fått stort uppsving sedan PR Event tagit över arrangörskapet med de forna tennisstjärnorna Jonas Björkman och Thomas Johansson som turneringsansvariga.

Resultatet blev det starkaste startfältet någonsin, med världstvåan Roger Federer och Robin Söderling som de största fixstjärnorna, och i princip totalt utsålt under hela veckan. Robin darrade lite på manschetten och åkte ut i kvartsfinalen, medan Roger Federer i stor stil vann turneringen inför en fullsatt Kungliga Hallen och inför många celebriteter, bl a Kronprinsessan Victoria

Under den spännande fredagen, med fyra intensiva kvartsfinaler hade Pyramid ett evenemang för ca 50 kunder i Stockholm och Mellansverige. Utöver tennisunderhållning bjöds under dagen på ett varumärkesseminarium med några av de vassaste stjärnorna i Sverige., bl a Mats Rönne med 25 års erfarenhet från storföretag och byråer samt Niklas Bondesson (fd Persson) Doktor i marknadsföring som står bakom en unik undersökningsmetod för att kartlägga varumärkets styrka samt Micco Grönholm från Pyramid.

Under de senaste nio åren har Pyramid kontinuerligt utvecklat och uppgraderat hemsidorna för de tävlingar som ingår i Swedish Open. www.swedishopen.org är välbesökt året om, inte minst tack vare biljettbeställningstjänsten genom vilken omkring 70 % av biljetterna säljs. Under tävlingsveckorna i juli kan man följa tävlingen ”live” på hemsidan eller via mobiltelefon, något som runt 300 000 unika besökare gjorde.

Tack för ett nytt fantastiskt arrangemang! Och som Roger Federer sa i sitt tacktal “We’ll be back!”