Skip to main content

Swedish Open

Nu laddar vi upp för årets upplaga av Swedish Open i Båstad. Tennisfesten är mer spännande än någonsin med hela två veckors spel, damernas Collector Swedish Open 2-9 juli och herrarnas Skistar Swedish Open 9-17 juli.

För tionde året sponsrar Pyramid Swedish Open genom design, funktionsutveckling och drift av www.swedishopen.org

På sajten finns all information om turneringen, spelarna och resultaten och där köper man också biljetterna.

Sajterna uppdateras flera gånger dagligen nu när det börjar närma sig och under spelveckorna är det självklart hit man ska gå för att hänga med. Under tävlingsdagarna är mobilsajten m.swedishopen.org aktiv med livescore, spelschema, resultat, spelarinformation, nyheter och kartor.

Som vanligt bjuder vi alla våra kunder till tennisfesten – i år kommer över 300! Är du en av dem, eller kommer du kanske nästa år…?

Vi ses i Båstad!