Skip to main content

Robin_bastad2Pyramid sponsrar sedan tio år dam- och herrtävlingen av Swedish Open som ”Official IT Supplier”. I år fick vi som vanligt uppleva två härliga tennisveckor tillsammans med över 150 kunder och deras familjer.

Polona Hercog (Slovenien) slog Johanna Larsson i en spännande damfinal som avrundande den mest framgångsrika veckan i tävlingens historia. Herrveckan blev ännu blågulare med vinst i herrtävlingen för Robin Söderling efter fantastisk tennis där Robin skåpade ut världsspelare efter världsspelare. Se gärna vinnarna berätta mer på http://www.swedishopen.org/.

Under de senaste tio åren har Pyramid kontinuerligt utvecklat och uppgraderat tävlingens hemsida, som tack vare det blivit utnämnd till en av ATP-tourens bästa. www.swedishopen.org är välbesökt året om, inte minst tack vare biljettbeställningstjänsten genom vilken omkring 70% av biljetterna säljs. Under tävlingsveckorna i juli kan man följa tävlingen ”live” på hemsidan eller via sin mobiltelefon, något som runt
300.000 unika besökare gjorde.

Tack Båstad, för ett fantastiskt arrangemang!
Vi längtar redan efter 2012.