Skip to main content
Interaktiva media/InternetKommunikation/Reklam

Ny profil för Ängelholm Helsingborg Airport

flygplatsen3Den 1e april tog ett nytt, privat bolag över driften av flygplatsen i Ängelholm från statliga Swedavia.

Under 2009 meddelade Swedavia att man tänkte avyttra ett antal regionala flygplatser. För att säkerställa driften av en av de viktigaste knutpunkterna i regionen beslutade kommunerna i Skåne Nordväst att köpa loss flygplatsen och sälja den vidare till vidare till det regionala näringslivet företrätt av PEAB AB.

För arbetet att utforma flygplatsens nya profil, webbsida och kommunikation valdes Pyramid Communication som partner.

– Vi behövde en kompetent kommunikationspartner med känsla för och kunskap om regionen, säger Rose-Marie Östberg, VD på Ängelholms Flygplats AB. Eftersom Pyramid redan samarbetade med Peab såg vi det som naturligt att starta en diskussion om den framtida flygplatsen och våra ambitioner. Nu ser vi resultatet som jag är övertygad om kommer att få resenärer att känna sig ännu mer välkomna till nordvästra Skåne under många år framöver.

– Flygplatsen i Ängelholm är en förutsättning för vår och många andra företags verksamheter och därför tyckte vi det var ett mycket spännande uppdrag att få vara med att skapa den nya flygplatsen, säger Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Under en relativt kort och intensiv period utvecklade vi en ny profil, ny webbsida och övrigt kommunikationsmaterial för flygplatsen som vi hoppas att alla kunder kommer att uppskatta.