Skip to main content

dagens_hjalte_pyramidNyföretagarcentrum Skåne Nordväst kom till oss och bad om hjälp att utforma en kampanj för att värva nya medlemmar. Dessa medlemmar är inte vilka som helst, nej, de är riktiga hjältar som stöttar tillkomsten av nya företag och därmed evigt liv i företagsamheten i regionen.

Etablerade företag ombesörjer, genom sitt medlemskap, att Nyföretagarcentrum kan ge kostnadsfri rådgivning, vägledning och stöd till människor som vill starta företag. “Dagens hjältar hjälper morgondagens” är kampanjtemat.

Pyramid har tagit fram en annonsserie som publiceras i Helsingborgs Dagblad under september månad. För äran att bli dagens hjältar gör Pyramid annonser, Helsingborgs Dagblad ställer upp med annonsutrymme och duktige fotografen Joachim Karlsson på Studio JK i Helsingborg tar bilder.

Godhet lönar sig, idag med tårta. Tack Nyföretagarcentrum och måtte nya medlemmar strömma in under hösten!

dagens_hjalte_pyramid_certifikatVill du också bli en hjälte och få ett så här fint diplom? Maila hjalte@drivaeget.com