Skip to main content
Allmänt

Årets manliga stjärnskott?

Ulf_v2Utmärkelsen Ernst & Young Entrepreneur of the Year har delats ut sedan 1986 i USA. Tävlingen hålls årligen i nära 50 länder, Sverige är ett av dem.
Sökandet efter årets entreprenörer sker över hela landet, med syftet att framhålla duktiga entreprenörer som goda förebilder.

Pyramids VD Ulf Vanselius är i år nominerad till denna inte så lite imponerande titel, vilken skulle förära honom en plats i ett kändisgalleri bestående av bland andra Ulf Eklöf, Stadium, Björn Öros, Poolia, Laurent Leksell, Electa och Kirsti Pakkanen, Marimekko.

Först ska slaget i vår egen region vinnas, därefter sker en nationell final där vinnaren får representera Sverige vid världsfinalen i Monte Carlo 2012.

– Ja, vad ska man säga, säger Ulf Vanselius. Det är naturligtvis alltid lika roligt när vi uppmärksammas och på senare tid har vi förstått att Pyramid väcker nyfikenhet och respekt även utanför den krets där vi självklart är kända.

– Jag har förmånen att arbeta med ett gäng roliga och duktiga människor av många olika karaktärer. Att vi har ett vinnande koncept har de senaste årens framgångar visat. Det är ärofullt att nomineras och vem vet, jag kanske iallafall vinner andrapriset som Årets manliga stjärnskott…?