Skip to main content

MilDef World

En bild säger mer än tusen ord, säger en av våra största klyschor. Ofta sann, men i fallet produktpresentation är bilder sällan särskilt inspirerande. Rätt ofta platta, trista och intetsägande, faktiskt. Hur gör man då? Framhärdar och trycker ännu en produktkatalog för att sedan publicera på hemsidan?

Nej. Man gör som MilDef, ett företag som utvecklar datorer och system för krävande miljöer där tålighet och funktionalitet är helt avgörande, till exempel i öknen eller till sjöss. De gröna lådorna ser inte mycket ut för världen, men i sin rätta miljö imponerar de.

Så MilDef skapade, med Pyramids hjälp, världen enligt MilDef. I en 3D-animering visas produkterna på ett sätt som ger en mycket tydligare insikt om deras funktionalitet.  Dessutom blir det mycket roligare, man behöver inte vara tekniknörd för att roas för en stund.

Nyfiken? Kolla in MilDef World på www.mildef.se och glöm inte att skruva upp ljudet eller sätta på hörlurarna.