Skip to main content
Interaktiva media/Internet

Proffsblogg för .Net-nördar

The Screwball Division sysslade under andra världskriget med att, på de allierades sida, samla och analysera öppen och tillgänglig information om och från Tyskland. Därmed fick man en god bild av vad tyskarna höll på med, utan att riskera människors liv på farliga spionuppdrag.

Skickliga utvecklare arbetar på samma sätt: Samlar och analyserar information om den nuvarande situationen för att på så vis föreslå en långsiktigt lösning för framtiden. Patrik Holmberg hos oss har just startat en blogg, The Screwball Divison, som handlar om .Net och Sitecore-lösningar. (Sitecore är ett CMS, eller Content Management System i vilket Pyramid ofta bygger storskaliga webblösningar.)

Så för dig som intresserar dig för hur sånt här:

bloginlagg-screw2

kan bli så här:

The Screwball Division

bör bums besöka www.thescrewballdivision.com