Skip to main content

För snart två veckor sedan annonserade vi vår intention att starta en ny webbyrå med namnet Petra – den första webbyrån med fokus på internationella affärer. Mottagandet har varit överväldigande, och det verkar som många tycker vi tänker rätt.

Intresserade kunder (och självklart duktiga webbpersoner) verkar se Petra som något nytt och fräscht, och sympatiserar med vår ambition att utveckla något riktigt bra. Många har frågat om vi kan starta projekt och diskussioner innan vi själva har hunnit starta.

Men vi är på väg. Snart får du se de första resultaten. Delar du våra ambitioner och vill utveckla webben till en stark marknadsföringskanal tillsammans med någon som verkligen förstår din affärssituation, vill vi gärna träffa dig för en förutsättningslös diskussion. Vi lovar att bidra med kloka tankar som vässar din konkurrenskraft, oavsett om du väljer oss som partner eller ej.

Ring eller maila mig på 042-38 68 26, ulf@pyramid.se