Skip to main content

Handen på hjärtat: hur aktiv är du i dina sociala nätverk? Alltså: hur ofta resulterar de i något riktigt? (Kommentera gärna, för det vore intressant att veta!) Kanske “addar” du vänner, bekanta och kollegor på LinkedIn och sedan blir det inte så mycket mer. Det är ju inte alltid man har lust, eller ens behov, att hålla CV:t putsat för utifall att…

Men så dyker det upp tillämpningar av nätverksidén. Lunchaihop.se lanserades idag och är ett smart sätt att göra något av alla lösa kontakter. För visst känner du någon som borde “ta ett förutsättningslöst snack” med någon annan i ditt kontaktnät? Det finns även en engelsk variant, You guys should lunch.

Nu kan du med några enkla klick koppla ihop dem till ett möte IRL – in real lunch. Lycka till!

Jonas Larsson, f d strateg för digitala medier på SVT har startat sajten och i arbetsgruppen ingår ingen mindre än Pyramids egen varumärkesstrateg Micco Grönholm.