Skip to main content

Bostik, ny sajt utvecklad av PyramidBostik är marknadsledande på lim- och spackelprodukter. I dagarna lanserades en ny webbsajt, www.bostik.se, utvecklad av Pyramid, som presenterar hela produktsortimentet med tusentalet artiklar. Bostiks produkter vänder sig både till professionella inom exempelvis byggindustrin men även till konsumenter som ska lägga ett golv och spackla ett rum.

Sortimentet presenteras givetvis lika lättöverskådligt för alla kunder.

Ta dig gärna en stund att utforska alla funktioner på Bostiks sajt. Här finns exempelvis en megameny med sorteringsfunktion, ett snabbsök som ger direkt åtkomst till produkter och produktdatablad och ett servicecenter med frågefunktion. Fråga Adam, han vet!

Bostik har en mängd återförsäljare över hela landet varför vi använde Google maps-markörerna lite fiffigt. Klicka på en pin så zoomas området in och alla återförsäljare som finns där dyker upp.

MKSE.com har recenserat sajten och vi får väl anse att vi fick med beröm godkänt.

Projektgrupp Pyramid:

Projektledare: Rikard Jevinger
Teknisk Projektledare: Jan Axelsson
Designer: Ricky Fasshauer
Systemarkitekt: Patrik Holmberg
Systemutvecklare: Johan Kvint och Daniel Söderberg