Skip to main content

Har du någonsin funderat över varför du numera använder mobilen för att fotografera, redigera, dela och spara bilder? Först och främst den goda kvaliteten såklart, som gör att många av oss faktiskt bytt ut den vanliga kameran mot mobilen. Men bakom bekvämligheten i dina enkla handgrepp finns en avancerad teknologi. Sannolikt är den utvecklad av Scalado.

Scalado är en världsledande utvecklare av teknologi för avancerad bildhantering i mobila enheter, främst telefoner. Lunda-företagets applikation finns nu installerade i en miljard mobila enheter, världen över.

En miljard, nio nollor, inger respekt.

Scalado är kund hos Pyramid och vi har tagit fram deras grafiska profil, webbplattform och övrigt kommunikationsmaterial. Så här gjorde Scalado när de vid sitt tio-årsjubileum 2010 sade hejdå till sin gamla logga och hej till den nya:

Grattis, Scalado! från oss på Pyramid.