Skip to main content

Inget är, som bekant, så svårt som att förutse som framtiden. För ett år sedan skrev jag här “inför 2011 ser vi bara möjligheter”. Sedan kom Grekland, PIIGS och Euro-krisen och krisen stod på rand. Vill du blicka tillbaka på allt som hänt, har Google summerat det gånga året såhär:

Nu brydde vi oss inte så mycket om omvärlden, utan fortsatte att arbeta målmedvetet med att leverera starka kommunikationslösningar, och kan idag summera Pyramids starkaste år någonsin. Vi har haft fullt upp med att skapa nya företag, nya varumärkesplattformar, nya webbsidor och nya kampanjer som stärkt våra kunders affärspositioner. I tävlingen Kundens Bästa Byrå blev vi i år, för femte året i rad, högst rankade av alla business-to-business-byråer i Sverige. Vi tackar för förtroendet och lovar att jobba ännu hårdare i framtiden.

Det är tänkvärt hur snabbt omvärlden ändrar sig, eller som en krönikör skrev i DI under helgen: “Tänk om vi bara kunde få en hederlig gammal lågkonjunktur så man vet vad som gäller”. Men det kommer troligen inte att inträffa igen, inte i en värld där det genomsnittliga innehavet av en aktie är 19 sekunder, i USA.

För oss som ska driva företag gäller det bara att anpassa sig. Att planera mindre och agera desto mer – och snabbare.

Nu står vi alla inför ett utmanande 2012. Många tvekar i snålblåsten, men på Pyramid har vi bestämt oss för att bygga väderkvarnar istället för vindskydd. Därför startar vi webbyrån Petra vid årsskiftet med det tuffa målet att skapa Sveriges bästa webbyrå. Därför har vi den senaste månaden anställt nya, duktiga medarbetare som förstärker oss på alla plan. Därför kommer vi också att fokusera ännu mer på att utveckla samarbetet med våra kunder.

Vi ser fram mot att lyfta till nya höjder tillsammans med ett 30-tal av Nordens mest framgångsrika företag! Vi har fullt upp, men alltid plats för fler som delar våra ambitioner.

Är du intresserad av att diskutera hur vi kan hjälpa dig? Mejla mig!