Skip to main content
Interaktiva media/InternetKommunikation/ReklamUr jobbfloden

AXIS Camera Companion – spjutspetsteknik helt enkelt

axis_bloggAxis Communications leder det globala teknikskiftet från analog till digital videoövervakning. Med en ny lösning blir det nu ännu enklare för privatpersoner och mindre företag att dra nytta av nätverksvideons högteknologiska fördelar.

Nya AXIS Camera Companions geniala användning av den senaste tekniken – såsom HDTV-bildkvalitet, videolagring på minneskort i kamerorna istället för på otympliga DVR:er, och smarta applikationer för mobil realtidsövervakning via iPhone, iPad eller Android i stället för att vara bunden till en PC – gör produkten idealisk för mindre installationer på upp till 16 kameror.

I ett tidigt skede i produktutvecklingen deltog Pyramid i att skapa produktens namn och har nu tillsammans med Axis utvecklat och samordnat en integrerad global lanseringskampanj för att nå inte bara företagskunder som installatörer och distributörer, utan även slutkunder.

Den globala lanseringskampanjen inkluderar bland annat kommunikationskoncept, kampanjsajt, installatörs- och slutkundsfilmer, broschyrer för de olika målgrupperna och flertalet annonser, såväl print som banners. Produktlanseringen sker i dagarna.

För mer information besök www.axis.com/companion och kampanjsajten www.axiscameracompanion.com

Pyramids arbetsgrupp består av Emma Nilsson, Account Director, Ann-Christin Lindstedt, Copywriter, Anna Wiedner, Art Director, Mikael Olsson, Interactive Art Director och Daniel Söderberg, System Developer.