Skip to main content
Allmänt

Game, set and match!

IMG_0397Pyramid och Petra sponsrar sedan elva år dam- och herrtävlingen av Swedish Open som ”Official IT Supplier”. I år fick vi som vanligt uppleva två härliga tennisveckor tillsammans med över 150 kunder och deras familjer.

Herrveckan, som hade lika starkt startfält som vanligt, dominerades av Spanien. I finalen möttes David Ferrer och Nicolas Almagro. David Ferrer, som är den spelare som vunnit flest matcher på ATP-touren segrade. I Robin Söderlings frånvaro fick vi glädjas åt Robert Lindstedts tredje raka dubbelseger tillsammans med Horia Tecau.

I den lika spännande damfinalen vann Polona Hercog (Slovenien) för andra året i rad genom att i finalen besegra svenskfranskyskan Mathilde Johansson. Se gärna vinnarna berätta mer på www.swedishopen.org

Under de senaste tio åren har Pyramid och Petra kontinuerligt utvecklat och uppgraderat tävlingens hemsida, som tack vare det blivit utnämnd till en av ATP-tourens bästa. www.swedishopen.org är välbesökt året om, inte minst tack vare biljettbeställningstjänsten genom vilken omkring 70% av biljetterna säljs. Under tävlingsveckorna i juli kan man följa tävlingen ”live” på hemsidan eller via sin mobiltelefon, något som runt 300.000 unika besökare gjorde.

Tack Båstad, för ett fantastiskt arrangemang!
Vi längtar redan efter 2013.