Skip to main content

2012 blev ett av Pyramids starkaste år någonsin med rekord i omsättning och ett riktigt bra resultat.

För sjätte året i rad rankades byrån som Sveriges bästa inom business-to-business.
 Bakom framgången står fleråriga samarbeten med många av Nordens mest framgångsrika exportföretag och under 2012 inledde vi nya samarbeten med bland andra AAK, Awapatent, Hägglunds, KullaFlyg, Lantmännen, Securitas och Woody.

Inför 2012 satsade Pyramid hårt på att bredda verksamheten genom att starta en ny webbyrå med namnet Petra; Sveriges första webbyrå med fokus på internationella affärer. Satsningen har blivit en stor succé. Under första verksamhetsåret visar Petra ett resultat på ca 1,5 mkr och har etablerat sig som en av de ledande webbyråerna i södra Sverige. Petra har bland annat inlett samarbeten med Alfa Laval, Boxon, PEAB, Springhill, Woody och Väla.

– Vi står inför ett utmanande 2013, konstaterar Ulf Vanselius, VD på Pyramid. Många tvekar i snålblåsten, men på Pyramid har vi bestämt oss för att bygga väderkvarnar istället för vindskydd. Vi är övertygade om att det, oavsett konjunktur, finns ett stort intresse att arbeta med byråer som ser möjligheter.

– Därför har vi under det senaste året förstärkt oss inom alla områden med fem nya, erfarna medarbetare och vi är just nu igång med en stor satsning på egen marknadsföring. Vi ser redan resultatet och är i slutförhandlingar med en handfull stora, internationella företag.