Skip to main content
Interaktiva media/Internet

Hatten av för en av världens bästa utvecklare

Idag är vi på Pyramid och Webbyrån Petra extra stolta över vår utvecklare Patrik Holmberg. Han är utsedd till Sitecore Most Valued Professionals, det vill säga utvecklare i CMS-systemet Sitecore som vi ofta använder vid skapandet av våra kunders sajter.

Sitecore MVP blir man inte av en slump, det krävs dels att man är mycket kunnig i Sitecore, ett ledande webbpubliceringssystem, dels att man är aktiv i sociala forum, bloggar etc. Patrik utsågs i år som en av två svenskar. Eller som Sitecore själva uttrycker saken:

Sitecore MVPs are advocates who share their passion and commitment to
building technology solutions that offer positive customer experiences
while encouraging the objective exchange of knowledge.

Därmed är Webbyrån Petra (och i förlängningen Pyramid, eftersom Petra är vår syster) Sveriges enda webbkonsult med två Sitecore MVP i personalstyrkan, Cristoffer Crusell hör sedan tidigare till denna utvalda skara.

Läs det officiella pressmeddelandet här.