Skip to main content
Lär dig läsa spelet.

Lär dig läsa spelet.

Att se på tennis kräver en avslappnad nacke och förmåga att vrida huvudet till höger, vänster, höger, vänster… ja, ni vet. Men du bör också öva upp din förmåga att läsa spelet och förutsäga var bollen hamnar. Då kan du redan innan spelaren tappar bollen muttra till din bänkgranne något om att “det var ju tydligt att bollen skulle hamna där, att han/hon inte såg det?”

Med spelet Read the game lär du dig läsa spelet och bli en mästare, iallafall på läktaren. Spelet är utvecklat av våra vänner på Webbyrån Petra, efter idé och design av ANR BBDO. Read the game ligger på Facebook, och kräver inloggning.

När du blivit virtuell mästare i att läsa spelet, lägg dig steget före dina åskådarkollegor med detta enkla program för att öka flexibiliteten i nacke och rygg. Lycka till, vi ses i Båstad!