Skip to main content

MacGregor är ett globalt företag inom lasthanteringsutrustning för den marina industrin. Ett viktigt produktområde är AHC-kranar för offshore-industrin som säkerställer avancerade lyft av material ner till flera tusen meters djup.

MacGregor Offshore Norge är världsledande inom området med många hundra installerade kranar. Kraven på korrekt funktion är mycket höga eftersom en dags stillestånd kan kosta miljontals kronor. För att säkerställa optimal up-time och funktionalitet erbjuder MacGregor satellitbaserad övervakning, felsökning och support liksom serviceingenjörer som dygnet runt är redo att rycka ut och flyga till kunden om det behövs.

För att förtydliga erbjudandet och öka kundbasen har Pyramid utvecklat en ny kommunikationsplattform för eftermarknadserbjudandet till segmentet. Lösningen inkluderar ett nytt namn på produkten (MacGregor OnWatch), kommunikation som visar på risken med att inte ha ett serviceavtal och en kampanjsite som presenterar erbjudandet. På kampanjsiten får kunden bl a hjälp att göra en kalkyl av sin besparing och kan läsa om ett antal praktikfall.

Se mer på www.macgregoronwatch.com