Skip to main content
Allmänt

Årets produktlansering inom Alfa Laval

Lanseringen av PureBallast 3.0 (se mer här) utsågs nyligen till Årets produktlansering inom Alfa Laval.

PureBallast 3.0 är den senaste generationens system för ballastvattenrening. I början av april 2013 lanserades systemet över hela världen med bl a en smart och omfattande kampanjsite som motor i kommunikationen.

”Lanseringen har blivit en stor succé” konstaterar Per Warg Business Manager för PureBallast. ”Från april till september har vi sålt över 100 system, vilket ungefär är den tredubbla takten jämfört med tidigare år”.

”Lanseringskampanjen har fått stor uppmärksamhet både inom våra säljbolag och hos kunderna, och har bidragit till att positionera Alfa Laval som klar marknadsledare. Och kul nog utsågs dessutom PureBallast 3.0 till Årets produktlansering inom Alfa Laval” avslutar André Szczerba, Central Communication Manager, Marine & Diesel.