Skip to main content
Kommunikation/ReklamPyramid

Tack för ännu ett fantastiskt år!

2013 har, trots den finansiella turbulensen under våren, varit ett hektiskt år med full fart på många kunder. Vi har också inlett ett dussintal nya, spännande samarbeten. För både gamla och nya kunder har vi utvecklat och skapat varumärkesplattformar, utvecklat affärer genom slagkraftig kommunikation och användarvänliga webbsajter.

Kundernas affärsmässiga framgång är vårt mål och främsta fokus. Därför var det med stor glädje vi tog emot kundernas betyg: i tävlingen Årets Byrå blev Pyramid, för sjunde året i rad, högst rankade av alla business-to-business-byråer i Sverige. Vi tackar för förtroendet och lovar att fortsätta leverera.

Nu står vi alla inför ett spännande 2014. Vi ser ljust på framtiden och har därför den senaste månaden anställt några nya, duktiga medarbetare som förstärker vår kompetens. Därför kommer vi också att fokusera ännu mer på att utveckla vårt samarbete med dig.

Låt oss gemensamt arbeta för att maximera utfallet av dina marknadsinsatser och budget. Tveka inte att höra av dig till oss, vi kan alltid hitta en bra och effektiv lösning på din affärsutmaning.