Skip to main content
Allmänt

Webbyrån Petra förstärker

Webbyrån Petra startade i januari 2012 och har etablerat sig som en av de ledande webbyråerna i södra Sverige. Nyligen placerade sig Webbyrån Petra på en mycket hedrande 5e plats i klassen ”digitala byråer 8-15 mkr” i Årets Byrå.

Kundernas ökande krav på kommunikationen i digitala kanaler har lett till att Petra utvecklats starkt med svarta siffror från dag ett. För att möta den ökande efterfrågan har Webbyrån Petra nyanställt.

Daniel Berg, 33
Daniel är en av Sveriges ledande systemarkitekter och expert på EPiServer. Daniel en av 16 personer i världen som är EMVP (EPiServer Most Valued Professional) och utsågs nyligen till en av Sveriges 100 största talanger. Daniel kommer närmast från Sogeti.

Christian Raaschou, 39
Christian är en mycket erfaren systemutvecklare specialiserad på Content Management System (CMS) och Intranät. Christian kommer närmast från Mashie i Helsingborg.

Andreas Fellert, 32
Andreas är nyutexaminerad civilingenjör i Interaktion och Design från Umeå universitet med djup kunskap inom programmering. Andreas specialintresse ligger i att skapa avancerad funktionell webbdesign.

– Med Daniel, Christian och Andreas är vi mannade för att möte kundernas behov med teknisk spjutspetskompetens inom bl a Sitecore och EPiServer som en perfekt plattform till Petras affärs- och designkompetens, konstaterar Ulf Vanselius, VD på Webbyrån Petra. Under våren kommer vi att anställa ytterligare 2-3 kvalificerade utvecklare för att ha hand om en rad stora projekt som startar upp.

För mer information, kontakta:
Ulf Vanselius, VD för Webbyrån Petra AB,
0705-163370, ulf@webbyranpetra.se