Skip to main content
Allmänt

Välkommen till If Stockholm Open och ett spännande seminarium om framtidens webb

ifsthlm_logo

 
Effektiva webblösningar är allt viktigare för att driva affärer. Utvecklingen går dessutom rasande fort, så det är inte konstigt om du tycker det är svårt att hänga med och utvärdera alla nya möjligheter inom till exempel personaliserad kommunikation och sociala medier.

Därför bjuder vi i samband med If Stockholm Open in dig att lyssna på några av Nordens ledande kommunikationsexperter. Du får en inblick i de viktigaste affärstrenderna och hur webben bättre kan utnyttjas som en strategisk marknadskanal för att bygga varumärke, sälja mer kostnadseffektivt, vinna nya kunder och behålla befintliga kunder.

Gästtalare är bl.a:

  • Jonas Pernet, Communications Manager på Ecophon – världens ledande leverantör av ljudabsorberande undertak. Lär dig mer om hur företaget bygger en unik kompetensprofil och driver marknaden genom bland annat sociala medier.
  • Michael Harboe, CMO, LanguageWire. Michael har varit Digital Business Director på FOSS och Jabra, där han handgripligen fått hitta lösningar för att kunna utveckla och underhålla stora webblösningar på över 20 språk.
  • Kimmo Kanerva, Marketing Director på SSAB, om hur digitaliseringsprocessen av försäljning och marknadsföring har lyft den finska ståljätten.

Dag: Fredagen den 17 oktober, kl 8.30 -12.00
Plats: Sheraton Hotel Tegelbacken, Stockholm

Efter seminariet tittar vi på tennis tillsammans.

Har du inte fått inbjudan? Kontakta ulf@pyramid.se