Skip to main content

Tack för ännu ett fantastiskt år. 2014 har, trots turbulensen i världen, varit ett hektiskt år med full fart inom de flesta branscher. Vi har inlett ett dussintal nya, spännande samarbeten. Vi har haft fullt upp med att skapa nya företag, nya varumärkesplattformar, nya webblösningar och nya kampanjer som stärkt våra kunders affärspositioner.

Kundernas affärsmässiga framgång är vårt mål och främsta fokus. Uppenbarligen lyckas vi väl. I tävlingen Årets Byrå blev Pyramid i år, för åttonde året i rad, högst rankade av alla business-to-business-byråer i Sverige och Petra hamnade på en mycket hedrande 5e plats bland digitala byråer. Vi tackar för förtroendet och lovar att jobba ännu hårdare i framtiden.

Nu samlar vi krafter inför 2015 och arbetar med reducera bemanning under julen.

22-23/12. Öppet med reducerad bemanning
29-30/12. Öppet med reducerad bemanning
2+5/1. Stängt
7/1. Full fart igen

Vi önskar dig en skön jul!