Skip to main content

Från 1 januari 2015 gäller nya regler för svavelutsläpp inom det sk ECA-området. Max 0,1% svavel tillåts i utsläppen vilket innebär att fartyg som trafikerar t ex Östersjön antingen måste tanka renare, och dyrare, bränsle eller rena avgaserna.

PureSOx 2.0 är den senaste generationens system för svavelrening från Alfa Laval som med snabba steg erövrar världen. Under hösten lanserades systemet över hela världen med en smart och omfattande kampanjsite som motor i kommunikationen.

Pyramid har utvecklat kampanjsajten alfalaval.com/puresox som innehåller en rad säljande funktioner för att engagera och övertyga potentiella kunder, bl a en tidsstyrd film där man kan ange tillgänglig tid och få en anpassad film. Det finns också smarta selektorer som påvisar de ekonomiska fördelarna med att rena avgaserna och rekommenderar det mest lämpliga systemet.