Skip to main content
Kommunikation/ReklamPyramid

Har du kört fast? Prova Pyramid Creative Blitz

Ett team, två dygn, tusen möjligheter

Du kanske känner att ni har kört fast i er kommunikation och vill se förslag på nya idéer och koncept? Du kanske vet att du snabbt behöver en kampanjidé för en närstående produktlansering? Eller du kanske helt enkelt vill se ett alternativt upplägg till det du har?

Vi kan lösa det åt dig. På 48 timmar. Med Pyramid Creative Blitz får du ett team med några av branschens mest rutinerade internationella kreatörer och strateger, som snabbt tar sig in på din spelplan. B2B är vår arena sedan många år tillbaka och vi tar oss in i matchen direkt, med allt vad det innebär av ibland komplexa köpprocesser, tekniska produkter och kringtjänster. Vill du ha ett ännu bredare internationellt perspektiv på lösningen sätter vi samman ett team med personer från dina huvudmarknader.

Två dygn efter vi fått briefen har du din idé. Förslaget presenteras för samma grupp som gett briefen i den form vi kommit överens om vid start – exempelvis som ett enskilt konceptuellt anslag, ett strategidokument eller i skisser för olika enheter i en kampanj.

Du köper Pyramid Creative Blitz till ett fast pris. Inga kostnader tillkommer. Allt är inkluderat i den överenskomna prislappen, dvs resor, hotell, material och rättigheter till de idéer vi presenterar. Vill du efter presentationen arbeta vidare med oss tycker vi självklart detta är kul, men det är inget krav.

Ring 042- 38 68 00. Vi rycker ut direkt!