Skip to main content

En känd idrottsman sa en gång ”jag backar bara för att ta sats”. Och motsvarande filosofi tror jag de flesta företag i Sverige hade blivit mer framgångsrika av.

Själva gör vi vårt bästa. 2015 var fullt av spännande händelser. Vi hade haft fullt upp med att skapa nya företag, nya varumärkesplattformar, nya webblösningar och nya kampanjer som stärkt våra kunders affärspositioner. Och sist men inte minst startade vi varumärkesbyrån Graal – den tredje medlemmen i vår familj av specialistbyråer.

Kundernas affärsmässiga framgång är vårt mål och främsta fokus. Uppenbarligen lyckas vi väl. I tävlingen Årets Byrå blev Pyramid i år, för nionde året i rad, högst rankade av alla business-to-business-byråer i Sverige och Petra blev Årets digitala byrå. Vi tackar för förtroendet och lovar att jobba ännu hårdare i framtiden.

Och vi tänker inte börja backa. I slutet av januari kommer vi att publicera en lärobok i B2B-marknadsföring. Den första som utgår från den nya digitala verkligheten vi lever i. Vi kommer att vara huvudsponsor och -talare på Marknadschefsdagen 8-9 april i Göteborg. Och självklart kommer vi att fortsätta med våra egna evenemang och seminarier.

Reservera redan nu följande datum i kalendern.

  • Nordea Masters (Stockholm), 2 – 5 juni. Seminarie fredag, familjedagar på helgen
  • Skistar Swedish Open, 11-17 juli. Seminarie torsdag, familjedagar ons/lör
  • Collector Swedish Open, 18-24 juli. Seminarie torsdag, familjedagar ons/lör

Nu tar vi sats inför 2016!

Ulf Vanselius