Skip to main content

Pyramid är en av grundarna till Imagepartners, ett internationellt nätverk av byråer i Europa, USA och Asien (imagepartners.com). Regelbundet utnyttjar vi nätverket i projekt för marknadsinsikt, att adaptera koncept och texter och praktisk support på plats.

Men för internationella företag finns det fler intressanta vinklar. Den senaste månaden har internationella team arbetat tillsammans för att utveckla nya kommunikationslösningar.

  • När Imagepartners hade vårens samling hos Pyramid arbetade kreatörer från 9 marknader med att utveckla ett koncept för en av våra kunder, liksom hur det kan implementeras lokalt.
  • Någon vecka tidigare samlades 20-talet unga kreatörer i Lissabon för ett Bootcamp. Under två hektiska dagar gnuggades vår gemensamma arbetsmetodik i ett praktiskt case som nu presenterats för kunden.

När du har en internationell kommunikationsutmaning kan det vara en intressant lösning att sätta samman en internationell arbetsgrupp. Du får fler perspektiv på problemet och lösningen kommer garanterat att fungera lika bra i Spanien som i Finland.