Skip to main content

Digitala kanaler har helt förändrat tjänsteutbud och köpprocesser inom business-to-business. Innan en säljare kontaktas har kunden ofta gjort en stor del av införsäljningsarbetet på egen hand, utan att du vet om det. Därför är det viktigt att styra kunders och potentiella kunders upplevelse från den första kontakten till den fysiska leveransen.

Kom och lär dig mer på sommarens seminarier, ett med fokus på digital marknadsföring, ett med fokus på att stärka varumärke och kommunikation. Efter seminarium och lunch bjuder vi på tennis på centercourten i Båstad.

Torsdag 11 juli
Spela bollen på den digitala planen
Digitala plattformar ger en rad nya möjligheter. Du ökar effektiviteten genom databaserade beslut. B2B-produkter går alldeles utmärkt att sälja on-line. Och du måste ge en upplevelse som matchar vad ditt företag står för.

Torsdag 18 juli
Game, set & match för starka varumärken
Den som upplevs som marknadsledare får en rad fördelar som driver volym och premiumpris. För att nå denna åtråvärda position måste du spetsa varumärket med rätt värden och argument.

 

Anmäl dig idag, begränsat antal platser
Under sommarens tennisveckor i Båstad kommer Nordens ledande experter ge dig insikter om hur du servar hem matchen innan dina konkurrenter bollat in sig. Antalet platser till båda seminarierna är begränsat till 50, så tveka inte att anmäla dig idag.

Läs mer och anmäl dig här

Välkommen!