Skip to main content

Corona-krisen har förändrat vår värld. Vi var många som trodde att den skulle ha blåst över nu, men bistra fakta är att vi som marknadsförare kommer att behöva lära oss att agera på en delvis ny spelplan. Mässor är inställda och fysiska möten kommer att fortsätta att vara begränsade. Det innebär att vi måste bygga vårt varumärke via nya kanaler. Vi måste lansera produkter på nya kreativa sätt. Och vi måste se till att hantera serviceaffären åtminstone delvis på distans.

Lösningen är att tänka nytt och kreativt, och framför allt att agera digitalt. Och att göra det nu! För att hjälpa dig att kickstarta hösten har vi producerat en ny serie webcasts med Nordens ledande experter inom de områden som är viktigast att prioritera just nu. Varje webcast tar ca 15 minuter och kommer att ge dig verktygen för att kunna agera på kort och lång sikt. Självklart är de kostnadsfria. Registrera dig idag!

PS: Rekommenderad uppvärmning: Vårens webinarier ser du on-demand här