Skip to main content

Corona-krisen har förändrat vår värld. Vi var många som trodde att den skulle ha blåst över nu, men trots kommande vaccin är bistra fakta är att vi som marknadsförare kommer att behöva lära oss att tänka nytt. Mässor är inställda och fysiska möten kommer att fortsätta att vara begränsade. Det innebär att vi måste bygga vårt varumärke via nya kanaler. Och vi måste lansera produkter på nya smarta sätt.

Lösningen är att tänka nytt och kreativt, och framför allt att agera digitalt. För att hjälpa dig att kickstarta 2021 har vi producerat en ny serie webcasts med Nordens ledande experter inom de områden som är viktigast att prioritera just nu. Varje webcast tar ca 15 minuter och kommer att ge dig verktygen för att kunna agera på kort och lång sikt. Självklart är de kostnadsfria. Registrera dig idag!

Läs mer om programmet och registrera dig här