Skip to main content

Nu är det dags att fokusera och blicka framåt. Låt oss parkera 2020 för gott och istället göra 2021 till något helt annat – ett år där vi vågar tänka nytt och utvecklas.

Som inspiration och hjälp att komma igång har vi satt samman en serie korta webinars (20 min) som ger dig handfasta råd från några av Nordens ledande experter. Du får kort teori och praktisk insikt i hur företag som Alfa Laval, Höganäs AB, LightLab och Modity utnyttjar möjligheterna.

Är du nyfiken på hur du placerar dig högre i Googles ranking? Eller hur du vinner kunder med smartare digitala möten och events? Eller hur du bygger en kommunikationsstrategi med content marketing som bas? Eller hur du kommer igång med e-commerce inom B2B? Detta och mycket mer kommer vi att presentera varje torsdag och tisdag med start 14 januari.

Se programmet här och anmäl dig idag. Självklart kostar det inget.