Skip to main content

Pyramid sponsrar sedan 20 år Swedish Open i Båstad, i år med Nordea som ny huvudsponsor. Efter ett inställt 2020 var allt (nästan) som vanligt. Fantastisk tennis, strålande sol och en stad full av liv och skratt. Och vi fick som vanligt uppleva härlig och solig tennis tillsammans med 200 gäster.

Årets vinnare i damtävlingen blev Nuria Parrizas Diaz från Spanien medan Casper Ruud från Norge spelade fantastiskt genom hela turneringen och såg till att vi fick en nordisk vinnare. Extra kul för alla norrmän på läktaren.

Under tennisveckorna genomförde Pyramid, Petra och Graal två seminarier runt digitalisering och varumärken med några av Nordens främsta föreläsare. Vill du se dem on-demand gör du det på länken nedan. Garanterat 90 minuters väl investerade tid!

https://pages.services/content.pyramid.se/seminarier-swedish-open

Till slut. Tack Båstad, för en härlig vecka!
Vi längtar redan efter 2022.