Skip to main content

Pronomic utvecklar och marknadsför lyftlösningar till en rad branscher inom industrin med fokus på Norden och Europa. Företagets ergonomiskt anpassade produkter och lösningar för lyft bidrar till en ökad produktivitet och bättre arbetsmiljö.

Pronomic är i en expansiv fas där bolaget går från att vara en OEM-leverantör till att vara en partner för totallösningar inom materialhantering inkluderande produkter från systerbolagen Movomech och Elevation.

Som en del av den nya strategin har Pyramid, tillsammans med systerbolagen Graal och Petra, utvecklat varumärkesstrategi, identitet, kommunikationsmaterial och webbsida. Webbsidan (pronomic.com) är utvecklad med Umbraco som plattform och är bl a integrerad mot ett PIM och DAM.

Det långsiktiga arbetet fortsätter under 2023 med bl a ett antal lanseringar.