Santa takes lessons from Wall Street

08 Dec
8 december, 2009

With his dwarves on the street and his reindeer all eaten
Santa’s on welfare and is totally beaten
But what can he do?
Then out of the blue
Came a scheme that made his broken life sweeten

 He started a bank to make himself rich
At first things ran smoothly without any hitch
But then it went bust
And crashed in the dust
Which made poor old Santa develop a twitch

 But shortly thereafter cash started to flow
As the large central bank pumped in so much dough
He thinks it so funny
That with taxpayers’ money
Just like fat Wall Street he shouts: ho, ho, ho!!

Merry Christmas!

8 replies
 1. pyramid_se says:

  #svpt #svblogg Santa takes lessons from Wall Street: With his dwarves on the street and his reindeer all eaten
  Sant… http://bit.ly/4CxDXz

  This comment was originally posted on Twitter

  Svara
 2. Ulrika Good says:

  Eftersom jag numera lever som jag lär vill jag passa på att tacka för en förträfflig sammanställning.

  This comment was originally posted on The Brand-Man

  Svara
 3. Björn Alberts says:

  Dina Twitter-nyttor är fantastiskt bra sammanställningar av kunskap för de som delar intresset kring marknadsföring. Bra!
  Tack för att jag återigen förärades en plats på listan.
  Trevlig helg!

  This comment was originally posted on The Brand-Man

  Svara
 4. elwira kotowska says:

  Oj, oj, oj.. en extra pirr i magen fick jag idag och tackar så mycket för den. Men en extra tack för nyttan som gör din twitternytta. Även om jag nu rör mig lite mera medveten på twitter så är kontakten med din blogg en av de mest givande som hände mig i 2009. Jag har även en eggen ego nytta att följa dig eftersom jag hör inte bara till duktiga RTare men även till flitiga citatsamlare. Om du idag googlar efter “citat varumärke”,så kan du läsa en del egna ord och synpunkter so du delade med dig av på dina bloggar och som sådana so jag vill bevara lite längre.
  Så tack en gång till för att du nämnde mig och för hela samlingslistan med.
  ha en trevlig advent
  elwira kotowska

  This comment was originally posted on The Brand-Man

  Svara
 5. elwira kotowska says:

  Oj, oj, oj.. en extra pirr i magen fick jag idag och tackar så mycket för den. Men en extra tack för nyttan som gör din twitternytta. Även om jag nu rör mig lite mera medvetet på twitter så är kontakten med din blogg en av de mest givande som hände mig i 2009. Jag har även en egen ego-nytta att följa dig, eftersom jag hör inte bara till duktiga RTare men även till flitiga citatsamlare. Om du idag googlar efter “citat varumärke”, så kan du läsa en del egna ord och synpunkter som du delade med dig av på dina bloggar och som sådana som jag vill bevara lite längre.
  Så tack en gång till för att du nämnde mig, och för hela samlingslistan med.
  Ha en trevlig advent,
  elwira kotowska

  This comment was originally posted on The Brand-Man

  Svara
 6. CGHanson says:

  A christmas limerick from our copywriter http://bit.ly/5V2UwL

  This comment was originally posted on Twitter

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] 2009 Jultomten gör ett genidrag och startar bank. […]

 2. […] Från@pyramid_se Om du vill imponera på julafton, låna kollegan Roger Peacock’s mycket underhållande jullimerick: Santa takes lessons from Wall Street: http://bit.ly/4CxDXz […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *