GAME ON i Båstad

18 Jul
18 juli, 2011

Robin_bastad2Pyramid sponsrar sedan tio år dam- och herrtävlingen av Swedish Open som ”Official IT Supplier”. I år fick vi som vanligt uppleva två härliga tennisveckor tillsammans med över 150 kunder och deras familjer.

Polona Hercog (Slovenien) slog Johanna Larsson i en spännande damfinal som avrundande den mest framgångsrika veckan i tävlingens historia. Herrveckan blev ännu blågulare med vinst i herrtävlingen för Robin Söderling efter fantastisk tennis där Robin skåpade ut världsspelare efter världsspelare. Se gärna vinnarna berätta mer på http://www.swedishopen.org/.

Under de senaste tio åren har Pyramid kontinuerligt utvecklat och uppgraderat tävlingens hemsida, som tack vare det blivit utnämnd till en av ATP-tourens bästa. www.swedishopen.org är välbesökt året om, inte minst tack vare biljettbeställningstjänsten genom vilken omkring 70% av biljetterna säljs. Under tävlingsveckorna i juli kan man följa tävlingen ”live” på hemsidan eller via sin mobiltelefon, något som runt
300.000 unika besökare gjorde.

Tack Båstad, för ett fantastiskt arrangemang!
Vi längtar redan efter 2012.

Tags: , , , ,
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *